Bestil nu og modtag i morgen

Satisfyer Lolli Plug 1 Vibrerende Anal Plug

199,00 kr.

Lækker analvibrator fra Satisfyer, som kan gøre din analleg endnu sjovere!

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til vidunderlig analleg!

Denne dejlige analvibrator fra Satisfyer har 2 motorer, der giver dig intense vibrationer. Pluggen har en diamantformet struktur, som giver dig ekstra stimulering. Den brede bund og bløde silikone sørger for en sikker, sensuel leg, og takket være dens t-form fungerer den også som et håndtag, så du ikke skal bekymre dig. Derudover vil den smidige overflade af kropsvenlig silikone gøre det nemt for dig at indføre den, så du kan være helt tryg ved dine sexlege.

Denne analvibrator er både egnet til mænd og kvinder og giver den mest vidunderlige prostatamassage. Takket være det vandtætte (IPX7) design kan Lolli-Plug 1 også bruges under bruseren, i badekaret eller i en pool.

Hvis Lolli-Plug 1 efter mange timers nydelse skulle miste pusten, kan du nemt lade dens integrerede batterier op med det medfølgende USB-ladekabel.

Ved anvendelse af analvibratorer anbefaler vi altid, at du også bruger en vandbaseret glidecreme. Her hos Private Play har vi mange forskellige glidecremer, som kan gøre jeres leg bedre!

Fantastiske Fordele: 

  • Hudvenlig silikone.
  • Superkraftig, dyb vibration.
  • Vandtæt.
  • Støjsvag.
  • Nem at rengøre.
  • Genopladelig.
  • Litiumionbatterier.

Detaljer

Velegnet til: Kvinder, Mænd
Vægt: 66.5 g
Farve: Mørkeblå/ Antracit
Længde: 139,3 mm
Bredde: 71,1 mm
Højde: 32,4 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Anal
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Lolli Plug 1 Vibrerende Anal Plug”