Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Lolli Plug 2 Vibrerende Anal Plug

Original price was: 319,20 kr..Current price is: 199,20 kr..

Dejlig, lækker analplug fra Satisfyer, der gør det nemt for jer at udforske og eksperimentere.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et nyt produkt til jeres analleg! 

Denne lækre analplug fra Satisfyer kan alt det, du drømmer om! Den har 2 motorer med kraftige vibrationer, der gør denne vibrator til et must-have. Pluggen er lavet af blødt silikone og afsluttes med en bred bund, så der er styr på sikkerheden under brug. Dens silkeagtige og glatte overflade af kropsvenlig silikone gør det dejligt for jer at eksperimentere med jeres anallege, og så kan den bruges af både mænd og kvinder. De 2 motorer har 12 vibrationsprogrammer, som kan betjenes via det intuitive betjeningsfelt.

Lolli-Plug 2 er lavet i et vandtæt design, der gør, at du også kan nyde denne analplug under bruseren eller i badekaret. Derudover er den nem at rengøre. Dette kan gøres med varmt vand og mild sæbe. Vi anbefaler også, at du benytter et renseprodukt beregent til sexlegetøj sammen med.

Når du føler, at det er på tide at oplade din plug, så bruger du bare det medfølgende USB-ladekabel.

Husk, at det altid er en god idé at benytte en vandbaseret glidecreme sammen med anallegetøj. Dette gør jeres leg både mere behagelig og sikker.

Fantastiske Fordele: 

 • Hudvenligt silikone.
 • Superkraftig, dyb vibration.
 • Vandtæt.
 • Genopladelig.
 • Støjsvag.
 • Nem at rengøre.
 • Litiumionbatterier.
 • 12 vibrationsprogrammer.

Detaljer

Velegnet til: Kvinder, Mænd
Farve: Grå
Vægt: 68,30 g
Bredde: 62,7 g
Højde: 30,1 mm
Længde: 142 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Anal
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Satisfyer Lolli Plug 2 Vibrerende Anal Plug

 1. Carsten

  Fantastisk buttplug der ramte mig helt perfekt. Super god til prisen, kan varmt anbefales!

Tilføj en anmeldelse af varen