Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Lovely Honey minivibrator sort

249,00 kr.

Perfekt minivibrator i elegant og diskret design. Gør dig klar vil eksplosive klitorisorgasmer. Den ideelle rejsekammerat.

 

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Satisfyer “Lovely Honey” minivibrator er en eksklusiv klitorisvibrator i et sort-gyldent look. Omend den er lille og elegant, skjuler den en utrolig kraft indeni.

Med denne lækre minivibrator tilbyder 15 sprudlende vibrationsprogrammer og er grundet sit diskrete design den ideelle rejseledsager. Takket være den aftagelig hætte kan den opbevares hygiejnisk.

Dens lige skaft og den afrundede spids tilbyder alt fra blid til stormfuld stimulering af din klitoris. Samtidig har den en glat og superblød overflade, der kærtegner din hud efter alle kunstens regler. Nyd helt nye fornemmelser og mærk, hvordan du sitrer over det hele, når spidsen af denne vibrator rører ved dig!

Satisfyer “Lovely Honey” minivibrator er desuden vandtæt, hvormed du trygt kan opleve ophidsende øjeblikke under bruseren eller i badekaret. Kun fantasien sætter grænser for dit sensuelle velvære.

Med det medfølgende magnetiske USB-ladekabel kan du hurtigt oplade det integrerede batteri.

Fantastiske Fordele:

  • 15 vibrationsprogrammer
  • 15 års garanti
  • Litiumionbatterier
  • Let at rengøre
  • Vandtæt (IPX7)

Specifikationer

Bredde: 30 mm
Længde: 114 mm
Farve: Sort/Guld
Velegnet til: Kvinder
Vægt: 100,21 g
Med vibration: Ja
Stimulering: Klitoral
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silicone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme