Satisfyer Lucky Libra Air Pulse Vibrator

299,00 kr.

Begyndervenlig trykbølgevibrator med skønne vibrationer fra Satisfyer.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En begyndervenlig trykbølgevibrator 

Har du hørt om magien ved trykbølgevibratorer, men ved ikke hvilken vibrator du skal vælge? Så har vi fundet den helt rigtige til dig. Lucky Libra fra Satisfyer er en begyndervenlig trykbølgevibrator, der vil forkæle din klitoris og give dig intense orgasmer.

Lucky Libra har et stabilt skaft, der gør den nem at holde om under dine intime sessioner, og så har den et hoved, der er fremstillet af delikat silikone. Kombinationen af dette sikrer, at du får en målrettet og gennemtrængende klitorisstimulering.

Du kan vælge mellem 11 forskellige intensiteter og 10 forskellige vibrationsprogrammer, som giver dig fantastiske og lystfylde kombinationsmuligheder. Du får altså rig mulighed for at udforske din nydelse og finde netop det mønster, der tilfredsstiller dig allermest. Du kan styre dem uafhængigt eller intuitivt ved tryk på betjeningsfeltet på holderingen.

Glæd dig til at blive forkælet af trykbølgeteknologi og vibrationer, som du enten kan nyde alene eller sammen med en partner. Du bestemmer helt selv, hvor og hvornår du vil nyde denne fornøjelseskammerat, og så kan du altid tage den med dig omkring.

Denne vibrator er også vandtæt og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Sødt og praktisk design.
  • Forkæler din klitoris.
  • Dejlig kombination af trykbølger og vibrationer.
  • 11 intensiteter og 10 vibrationsprogrammer.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Violet
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 15,7 cm
Bredde: 5,1 cm
Højde: 5,7 cm
Vægt: 137,32 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme