Satisfyer Luxury Pret-A-Porter Klitoris Stimulator

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Stilfuld og luksuriøs klitorisstimulator med 11 forskellige trykbølgestimulationer og 10 vibrationstilstande. Opleve klitorisorgasmer i verdensklasse.

Kun 9 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Elegant og eksklusiv Satisfyer Luxury Pret-A-Porter Klitoris Stimulator – Løft din orgasmeoplevelse mens du kombinerer det bedste fra to verdener.

Bliv stimuleret af pirrende trykbølger helt uden direkte berøring ved hjælp af den populære trykbølge-teknologi. Vælg mellem 11 forskellige intensiteter og leg med alt fra blid til kraftfuld stimulation.

Oplev pirrende vibrationer i 10 indstillinger, der giver nydelsen en ekstra dimension. Satisfyer Luxury Pret-A-Porter Klitoris Stimulator er ligevandtæt vandtæt, så tøv ikke med at tage den en tur med i badet og nyd strålerne plaske ind over dig.

Det stilfulde design i ægte læder, blød silikone og blankt kobber giver klitoris stimulatoren et ultra eksklusivt udtryk og bidrager til den helt rigtige følelse af selvforkælelse.

Der medfølger et magnetisk USB-kabel til opladning samt en praktisk opbevaringspose.

Satisfyer Luxury Pret-A-Porter Klitoris Stimulator vandt en Good Design Award i 2019.

Anvend vandbaseret glidecreme for optimal oplevelse at legetøjet.

Fantastiske fordele:

 • Klitorisstimulator, der kombinerer stimulering med trykbølger og vibrationer
 • 11 Airpulse-stimuleringstilstande og 10 vibrationstilstande
 • Fremstillet i silikone og ægte læder
 • 100% vandtæt til brug i vand
 • Nem at rengøre
 • Ergonomisk og praktisk design
 • Lydsvag
 • Opladelig

Specifikationer

Farve: Hvid, Rosaguld
Bredde: 53 mm
Vægt: 144 g
Velegnet til: Kvinder
Med trykbølger: Ja
Længde: 192.2 mm
Højde: 40.3 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Klitoral
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Satisfyer Luxury Pret-A-Porter Klitoris Stimulator

 1. Laila

  Virkelig flot og god og nem at have i hånden. Satisfyer luxury Pret-A-Porter er perfekt hver gang.Kan godt forstå de kalder den for luksus 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen