Satisfyer Men Heat Vibration Mastubator

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Satisfyer Men Heat Vibration er en mastubator til mænd med varme og vibrerende effekter. Her får du en unik blanding af vaginal og oral oplevelse der er ekstremt tæt på virkeligheden.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Luk øjnene og lad Satisfyer Men Heat Vibration gøre sit job … du glemmer snart, at du har at gøre med et legetøj og begynder at nyde utrolige fornemmelser såvel som ultra-kraftige orgasmer.

Men heat opvarmningsfunktion kan justeres til 3 niveauer (maks. 40 grader), og tilbyder ikke mindre end 70 forskellige vibrationstilstande! Dette innovative sexlegetøj er genopladeligt og vandtæt.

Kan med fordel anvendes sammen med vandbaseret glidecreme for en endnu vildere oplevelse. For at rengøre Satisfyer Men Heat Vibration skal du bruge lidt varmt vand, mild sæbe og et rengøringsmiddel til sexlegetøj.

Fantastiske fordele

  • Vibrerende masturbator med innovativ varmefunktion
  • 70 forskellige vibrationstilstande
  • 3 behagelige varmeniveauer (maks. 40 grader Celsius)
  • Stimuleringshoved i silkeblød silikone
  • Phthalate Free og Latex fri
  • Indbygget batteri, genopladeligt med USB (kabel inkluderet)
  • Vandtæt og nem at rengøre

Satisfyer Men Heat Vibration kommer i et ergonomisk og stilrent design. Opladelig og vandtæt.

Detaljer

Farve: Sort
Vægt: 193 g
Bredde: 78 mm
Højde: 140 mm
Velegnet til: Mænd
Længde: 82,6 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Penis
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme