Satisfyer Men one Masturbator

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Klar til den ultimativ vildeste onani oplevelse til mænd? Få en ekstrem virkelighedstro følelse omkring din penis med dette vidunder fra Satisfyer. Et must-have for enhver mand.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Satisfyer Men One: Masturbatoren til mænd

Den tid er forbi, hvor udvalget af masturbatorer til mænd var begrænset, og designet var entydigt og ensartet. Satisfyer Men One er her!

Det elegante, sort-blå hylster i denne pocket-pussy masturbator er på over- og undersiden fremstillet af fast ABS-plast, mens siderne er lavet af blød, grebsfast silikone. Masturbatoren i det sporty lifestyle-design simulerer en ophidsende blanding af oral- og vaginalsex og vil med sin altomfavnende sugeevne lade dig opleve øjeblikke af ekstase, du aldrig har prøvet før.

Med en innovativ regulator af det indre tryk kan du vælge, hvor stram du ønsker masturbatoren skal føles og forkæle din bedste ven helt optimalt. Før blot din penis ind i det bløde hylster af cyberskin-materiale og nyd den ophidsende følelse,

Men One giver dig – helt uden batterier. Hvis du vil have en endnu mere intensiv oplevelse, kan du bruge en passende glidecreme for eksempel i varianterne varmende eller kølende – så bliver din onanioplevelse endnu mere glat og virkelighedstro.

Efter brug kan du rengøre din Satisfyer Men One med lidt sæbe og lunkent vand og efterfølgende desinficere den med en Toycleaner. Med den praktiske lukkehætte kan du bagefter lukke og opbevare din Men One hygiejnisk.

Hvad er ellers specielt ved Satisfyer Men One?

Men One giver dig ikke kun ophidsende og virkelighedstro orgasmer, men ser samtidig moderne og smart ud. Denne masturbator kan man sagtens vise frem, og den egner sig også perfekt som gave til en god ven.

Med den rent manuelle betjening og den praktiske lukkehætte kan du også nemt tage den med ud at rejse – uanset hvor du er, er Satisfyer Men One altid klar til at give dig og din bedste ven vidunderlige øjeblikke af lyst.

Fantastiske fordele:

  • Onani produkt til mænd
  • Naturtro materiale og oplevelse
  • Juster selv stramheden omkring penis
  • Stilren og enkelt design
  • Let at gøre rent

Detaljer

Farve: Blå, Sort
Bredde: 72 mm
Vægt: 550 g
Velegnet til: Mænd
Længde: 85 mm
Højde: 250 mm
Stimulering: Penis
Vandtæt: Ja
Materiale: ABS kunststof, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Satisfyer Men one Masturbator

  1. Niels-Henrik

    Min pik synger efter en tur i Masturbator fra Satisfyer.

Tilføj en anmeldelse af varen