Satisfyer Men Wand Penis Vibrator

299,00 kr.

Opnå fræk sexuel tilfredsstillelse med denne maskuline masturbator. Benyt den solo eller mens du giver din partner et frækt blowjob.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Onani – Nu helt håndfri!

Forkæl dig selv med lækre vibrationer. Wand Penis Vibrator er det perfekte legetøj til dig, der gerne vil have et legetøj, der tager dig til maksimal hårdhed og giver de mest intense orgasmer nogensinde.

Satisfyer Men Wand er en fantastisk tryllestav designet til at stimulere mænd. Vibratoren har et unikt design med små fleksible vinger. De fleksible vinger omslutter nænsomt penis, mens du opnår både intense og behagelige vibrationer.

Produktets kraftige riller får det til at sitre i både penis og dine testikler. Alt efter ønske kan du vælge mellem 10 forskellige rytmer og 5 intensiteter. Det giver dig 50 fantastiske vibrationskombinationer, som sikrer dig hidtil uanede højdepunkter af ekstase.

Denne tryllestav er lavet af fløjlsblød og hudvenlig silikone, hvilket føles utrolig behageligt mod huden. Brug den alene eller sammen med din partner, når jeres intime stunder skal blive lidt sjovere.

Hvis du ikke kan få nok af denne penis vibrator, så kan du altid tage den med under bruseren eller i badekarret. Denne wand er nemlig vandtæt. Desuden er den også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Luksuriøst og frækt design.
  • Tryllestavvibrator til mandlig onani.
  • Kraftig motor med 50 stimuleringsmuligheder.
  • Lavet af fløjlsblød og hudvenlig silikone.
  • Ergonomisk design med små fleksible vinger, der omgiver penis.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 20 cm
Bredde: 5,7 cm
Vægt: 253,56 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme