Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Mini Magic Wand Vibrator Grå

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Dejlig massagestav med 12 forskellige vibrationsfunktioner fra Satisfyer. Perfekt til ømme og trætte muskler eller skøn intim stimulering.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig stimulation til dig

Glæd dig til at få hænderne i Mini Magic Wand fra Satisfyer. Med denne massagestav kan du godt se frem til dejlige massagestunder med din partner, eller skøn stimulering af dine erogene zoner. Du kommer til at elske denne massagestav!

Mini Magic Wand har 12 forskellige vibrationsprogrammer, som du nemt kan styre via det intuitive kontrolpanel. Massagestaven har et afrundet hoved, der er dækket af kropsvenlig silikone. Hovedet glider behageligt hen over din krop og forkæler dine ømme og trætte muskler på en sensuel måde.

Du vælger helt selv, om du vil bruge denne massagestav alene, eller om du vil invitere din partner med i legen. Hvis du ikke kan få nok af Mini Magic Wand, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ergonomisk og stilfuldt design.
  • Perfekt til dejlige massagestunder.
  • Skøn stimulation af erogene zoner.
  • 12 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Lavet i kropsvenlig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Grå
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 16 cm
Vægt: 122 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme