Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibrator rød

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Lækker og kraftig vibrator ideel til stimuli af både klitoris og G-punktet. Med gratis prisvindende app samt 50 vibrationskombinationer er orgasmemulighederne utallige.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibrator er en kraftig og kompakt vibrator ideel til stimuli af både klitoris og G-punktet. Designet i lækkert materiale af ren silikone i en hot farve.

Det elegante design og betjening via app gør dette produkt komplet.

Satisfyer Mono Flex Rabbit vibrator forkæler både klitoris og G-punkt med sanselige vibrationer – både med og uden app-styring. Vibratoren består af 100% fleksibel silikone i høj kvalitet, som smidigt tilpasser sig dine konturer og meget intensivt overfører de kraftfulde vibrationer til dine hotspots. Vibrationerne kan intuitivt styres via betjeningsfeltet eller med den gratis Satisfyer Connect-app. Med appen kan du både fjernstyre vibratoren men også designe nye vibrationsprogrammer eller koble din vibrator til din yndlingsplayliste på Spotify. Mulighederne er uendelige!

Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibrator har 2 kraftfulde motorer og tilbyder dobbeltstimulation samt 50 vibrationskombinationer. Vibratoren er designet til at forkæle din både din klitoris og dit G-punkt, således du bliver sendt ud i dobbeltorgasmer af den fuldstændige fantastiske slags.

Produktet er vandtæt og således velegnet til brug både i badekar og under bruseren. Vibratoren rengøres let med med varmt vand og mild sæbe eller evt. Toycleaner.

Når en pause er krævet, kan du nemt lade vibratorens integrerede batterier op med det medfølgende USB-ladekabel.

Fantastiske Fordele: 

  • 15 års garanti
  • Hudvenlig silikone
  • 50 vibrationskombinationer
  • USB-magnetkabel medfølger
  • Litiumionbatterier
  • Uendelig programdiversitet igennemn appen
  • Kan bruges både med – og uden app
  • Silikone flex teknologi
  • Vandtæt
  • Lydsvag

Specifikationer

Farve: Rød
Velegnet til: Kvinder
Bredde: 44 mm
Længde: 204 mm
Vægt: 185 g
Højde: 58.3 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Klitoral, Vaginal
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone
Kompatibilitet med Satisfyer Connect-app: Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme