Satisfyer Double Classic Par Vibrator

299,00 kr.

Den ideelle par vibrator fra Satisfyer. Tilbyder 10 forskellige vibrationsmuligheder med Ggaranteret nydelse under samleje for både ham og hende.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det perfekte sexlegetøj til det legesyge par – Multivibrator til både ham og hende

Oplevleverer stimuli på helt nye måder.

Hvad er Satisfyer Partner vibrator Classic?

Satisfyer Partner vibrator Classic er en multifunktionel solo eller parvibrator, fremstillet i medicinsk silikone, designet til både manden og kvinden.

Satisfyer Partner Vibrator er designet til at tilfredsstille jer begge. Med de 10 vibrationskombinationer forkæles hendes klitoris og G-punkt samt hans penis hvis vibratoren bæres af hende ved samleje. Den smalleste ende af vibratoren føres ind i hende og stimulerer G-punktet og hans penis ved penetration. Den bredere del stimulerer klitoris udvendigt samtidig.

Dette spændende legetøj er desuden vandtæt, så erotikken kan sagtens foregå under bruseren eller i badekaret.

Hvordan bruger man Satisfyer Partner vibrator Classic?

Det slanke skaft på denne parvibrator indføres i vagina under elskovslegen og stimulerer G-punktet og penis takket være den intensive stramme fornemmelse. Samtidig bliver klitoris forkælet af vibrationer fra den brede pålægningsflade. Følelsen af samleje vil intensiveres af det blide tryk på G-punktet samt den intensive følelse af stramhed. Bruges alene af kvinden eller sammen med hendes partner.

Produktet er let at rengøre. Brug sæbe, lunkent vand og evn. et renseprodukt til sexlegetøj. Der medfølger en magnetisk USB oplader samt integreret batteri.

Glæd jer til nye sexoplevelser samt afveksling i sengen.

Fantastiske Fordele:

  • Vandtæt
  • 10 vibrationskombinationer
  • Nem at rengøre
  • Hudvenligt silikone
  • 15 års garanti
  • Støjsvag modus
  • Kommer med USB ladekabel samt integreret batteri

Specifikationer

Materiale: ABS kunststof, Silikone
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Skaftets længde: 70 mm
Farve: Violet
Vægt: 52 g
Længde: 95 mm
Bredde: 67 mm
Højde: 35 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Klitoral, Vaginal
Velegnet til: Kvinder, Par

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Video