Satisfyer Double Plus Par Vibrator med fjernbetjening

249,00 kr.

Skøn og fræk parvibrator med fjernbetjening. Kan også bruges solo af kvinden. Vælg mellem 10 ophidsende vibrationsprogrammer og pift dit sexliv op.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skab et mere pirrende og frækt sexliv med den fjernbetjente udgave: Satisfyer Partner vibrator double plus. I styrer nemt de stimulerende vibrationer til både ham og hende via den trådløse fjernbetjening.

Satisfyer Partner vibrator double plus er designet til at tilfredsstille jer begge – hendes klitoris og G-punkt og hans penis, hvis parvibratoren bæres af hende ved samleje. Den smalleste ende af vibratoren føres ind i hende og stimulerer G-punktet og hans penis ved penetration. Den bredere del stimulerer klitoris udvendigt samtidig. Sammen vil i opleve jeres samleje nå helt nye højder.

To kraftige motorer stimulerer både klitoris, G-punkt og penis, mens den tætliggende hesteskoform afgiver et dejligt tryk på jeres mest erotiske zoner. En kvinde kan selvfølgelig også bruge den skønne vibrator alene.

Vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone, er vandtæt og kan indstilles med 10 forskellige vibrationshastigheder 3 intensiteter samt 7 pulseringsrytmer. Vi anbefaler brug af vandbaseret glidecreme for optimal nydelse.

Vibratoren ligger behageligt og næsten fløjlsagtigt på huden og er nem at rengøre.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til begge køn
  • 10 ophidsende vibrationsprogrammer
  • Styring ved fjernbetjeningen
  • Vandtæt (IPX7 )
  • Stimulerer klitoris, G-punkt og penis
  • Fremstillet i medicinsk silikone
  • Flere vibrationsmuligheder
  • Der medfølger en magnetisk USB oplader for den opladning af legetøjet.
  • Prisvenlig
  • 15 års garanti

Specifikationer

Materiale: ABS kunststof, Silikone
Vandtæt: Ja
Skaftets længde: 70 mm
Farve: Violet
Vægt: 63 g
Længde: 88 mm
Bredde: 53 mm
Højde: 28 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Klitoral, Vaginal
Velegnet til: Kvinder, Par

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Double Plus Par Vibrator med fjernbetjening”