Private Play Justerbar Penisring Sæt Rød

39,00 kr.

Vidunderligt sæt til ham med 3 penisringe og 1 penisløkke.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et fantastisk sæt til ham 

Dette sæt af penisringe indeholder tre ringe i forskellige størrelser og inkluderer også en penisløkke, som du kan justere i omkreds, så den passer dine individuelle behov. Sæt den rundt om penis eller omkring testiklerne. Du kan kombinere flere ringe med hinanden, indtil du er tilfreds med din erektions tilstand og fasthed.

Ringene og løkken forbedrer din erektion og forsinker samt intensiverer din orgasme. Derudover får de også din penis til at se større og tykkere ud, hvilket både kan virke ophidsende for både dig og din partner. Derudover er ringene lavet i hudvenligt og blødt silikone, som gør din oplevelse endnu bedre!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Fire i én: 3 penisringe og 1 penisløkke.
  • Kan bruges om penis og testikler.
  • Kan justeres ud fra dine behov.
  • Forskellige størrelser.
  • Hudvenligt silikone.
  • Forsinker og intensiverer din orgasme.
  • Bedre og længerevarende erektioner.

Detaljer

Vægt: 22-30 g
Diameter: 30-60 mm
Materiale: Silikone, ABS-plast
Farve: Rød

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme