Satisfyer Petting Hippo G-Punkt Vibrator

249,00 kr.

Superdejlig og lækker g-punktsvibrator fra Satisfyer, som giver dig den skønneste orgasme!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækre vibrationer til hende! 

Denne vidunderlige vibrator fra Satisfyer har et legende design, der indbyder til den dejligste og dybeste g-punktsstimulering. De dybe vibrationer, der løber gennem spidsen og det fleksible skaft, masserer dit g-punkt, som hjælper dig til at nå en ekstatisk tilstand ved hjælp af alle tricks i bogen.

De 12 vibrationsprogrammer giver dig masser af muligheder for at blive stimuleret, som du gerne vil have det. Der er både forskellige intensiteter og mønstre, som giver dig alt det, du har brug for. Vi anbefaler, at du bruger en lækker glidecreme sammen med dette produkt for en endnu bedre oplevelse!

Hvis du ønsker at tage legen med i badet, så kan du sagtens gøre det med Satisfyer Petting Hippo G-Punkt Vibrator. Denne lækre vibrator er nemlig vandtæt, så du kan nyde dine yndlingsvibrationer under bruseren eller i badekaret. Og når du har brug for en pause, så kan du altid sætte din vibrator til opladning med det medfølgende USB-ladekabel.

Fantastiske Fordele: 

  • Superkraftig, dyb vibration.
  • Hudvenligt silikone.
  • Støjsvag.
  • Litiumionbatterier.
  • 12 vibrationsprogrammer.
  • Vandtæt.
  • Nem at rengøre.
  • G-punktsstimulering.

Detaljer

Vægt: 285 g
Farve: Purpurrød
Velegnet til: Kvinder
Længde: 229,19 mm
Bredde: 58,24 mm
Højde: 40,13 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Vaginal
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme