Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Power Balls Bækkenbunds Kugler

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Vidunderlige bækkenbundskugler til hende, som træner muskulaturen i underlivet.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den bedste træning til hende!

Anvendelse af Power Balls i 15 minutter om dagen træner dine bækkenbundsmuskler – musklerne, der giver dig mulighed for at opleve åndeløse orgasmer. Dette avancerede niveaudelte sæt indeholder 3 variable vægte til gradvis træning af din bækkenbund. Blot 15 minutters daglig træning er nok, og du kan bruge kuglerne, mens du dyrker sport, gør rent eller går på indkøb.

Med en vægt på hhv. 60 g, 75,6 g og 91,6 g egner kærlighedskuglerne sig til en gradvis intensivering af træningen, og med tre forskellige vægtklasser er der en kugle til både begyndere og øvede brugere. Da metalkernen i kuglerne kan bevæge sig, skaber kuglerne derudover også en behageligt stimulerende vibration, som øger træningseffekten yderligere. Satisfyer Power Balls egner sig også rigtigt godt til kvinder, der lige har født – man bør dog først lige tale med sin læge om det.

De timeglas-formede elskovskugler er lavet af kropsvenlig silikone, som er meget hygiejnisk og blød. Den praktiske løkke til at holde fast i gør dem nemme at bruge, da de på den måde let kan føres ind og trækkes ud. Det ideelle supplement til træningen er en smule glidecreme, fx i varianten Klassik fra Satisfyer.

Før og efter hver brug anbefaler vi, at kuglerne rengøres grundigt med varmt vand og mild sæbe samt desinficeres med en Toy Cleaner, som for eksempel Disinfectant Spray fra Satisfyer.

Fantastiske Fordele: 

  • Bækkenbundstræning styrker musklerne, så du opnår mere intense orgasmer.
  • Hudvenlig silikone.
  • Nem at rengøre.
  • Orgasme-træningssæt: 60 g; 75.6 g; 91.6 g.
  • Større nydelse for både ham og hende gennem opstramning af muskulaturen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Power Balls Bækkenbunds Kugler”