Satisfyer Power Masturbator Sort

349,00 kr.

Skøn masturbator fra Satisfyer med kraftige vibrationer, der kan bruges med den gratis Satisfyer-app.

På lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En kraftfuld masturbator til ham 

Med Power fra Satisfyer kan du godt læne dig tilbage og nyde dejlige og pirrende fornemmelser enten alene eller sammen med din partner. Du kan være helt sikker på, at du kommer til at elske denne masturbator!

Masturbatoren omslutter den øverste del af penis og giver intens stimulering med sin indre rillede struktur. Indeni finder du også blød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden. Power-masturbator har 14 forudindstillede vibrationsprogrammer, som du nemt kan vælge mellem på det integrerede og intuitive kontrolpanel.

Du kan også bruge den gratis Satisfyer-app og dermed designe dine egne vibrationsrytmer, der tager din fornøjelse til nye højder. På den måde får din partner også mulighed for at bestemme, hvordan din stimulation skal være.

Hvis du ikke kan få nok af denne vidunderlige masturbator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Power-Masturbator er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Innovativt og lækkert design.
  • Forkæler penis med lækre vibrationer.
  • 14 forudindstillede vibrationsprogrammer
  • Kan bruges med den gratis Satisfyer-app.
  • Lavet i silkeblød silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 26 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-kunststof

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme