Satisfyer Powerful One Penisring med Vibrator

Original price was: 269,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Lækker penisring, der både stimulerer ham og hende! Med fantastiske vibrationer og kompatibel med Satisfyers app, så er I sikret mange timers sjov leg.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det sjoveste legetøj til ham!

Denne skønne penisring fra Satisfyer gør jeres leg endnu sjovere! Penisringen er kompatibel med Satisfyers app, så du kan styre den fra din smartphone. Når denne penisringen trækker over hans ikke-erigeret penis, sørger den for en hårdere erektion, og takket være blodansamlingseffekten udsættes sædafgangen.

Denne penisring er lavet af smidig, kropsvenlig silikone og smyger sig fleksibelt ind til penis. Dette gør, at den sørger for en blodophobnings-effekt, som stimulerer blodgennemstrømningen og gør din erektion hårdere. Penisringen er også bluetooth kompatibel, som gør, at du kan lege med den via appen. Her kan du skabe egne vibrationsprogrammer og sammensætte spændende vibrationsmønstre på basis af din playliste på Spotify.

Du vil derudover opleve, at din partner også bliver stimuleret under legen. Takket være dens elegant strukturerede klitorisstimulator forkæler den også din partner. Du kan også nyde den i badet, da den er vandtæt (IPX7). Tag jeres elskov med under bruseren eller i badekaret.

Hvis din penisring skulle miste pusten, kan du nemt lade dens integrerede batterier op med det medfølgende USB-ladekabel.

Fantastiske Fordele: 

  • Superkraftig, dyb vibration.
  • 10 vibrationsprogrammer.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig.
  • Nem at rengøre.
  • Kompatibel med Satisfyer-app.
  • Støjsvag.
  • Hudvenligt silikone.
  • Litiumsbatterier.

Detaljer

Farve: Blå
Bredde: 45 mm
Velegnet til: Mænd, Par
Længde: 90 mm
Højde: 31.5 mm
Vægt: 50.5 g
Med vibration: Ja
Stimulering: Penis
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone
Kompatibilitet med Satisfyer Connect-app: Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Powerful One Penisring med Vibrator”