Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Liquid Air Klitoris Stimulator

Vidunderlig klitoris stimulator fra Satisfyer med Air Pulse- og Liquid Air-teknologi.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens stimuli til klitoris

Udforsk dine frækkeste fantasier, mens du bliver forkælet af dejlig nydelse, når du bruger Pro 2 Generation 3 fra Satisfyer. Med denne fabelagtige klitoris stimulator kan din klitoris godt glæde sig til at opleve pirrende pulseringer, vibrationer og intense sug, som tager din nydelse til nye højder.

Stimulatoren har to motorer, så din klitoris er sikret dejlig nydelse fra start til slut. Glæd dig til at gå på opdagelse i 11 trykbølgeprogrammer, som du kan bruge for sig selv eller kombinere sammen med 5 vibrationshastigheder og 7 vibrationsmønstre.

Det unikke ved Generation 3 er, at du får skøn Liquid Air-teknologi. Den ekstra hætte kan nemlig med sin tynde og bløde silikonemembran skabe intense bølger, som imiterer sensuelle bølger af vand. Du kan naturligvis også nyde den populære Air Pulse-teknologi med Generation 3. For at nyde denne teknologi skal du blot bruge den anden hætte, som også medfølger.

Generation 3 har et raffineret design, og så er den lavet i hudvenlig silikone med Soft Touch Feel, der føles utrolig behagelig mod huden, og så er det især hygiejnisk. Hvis du ikke kan få nok af denne stimulator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Raffineret og luksuriøst design.
  • 2 motorer – for intens stimulation af klitoris.
  • 11 trykbølgeprogrammer.
  • 5 vibrationshastigheder og 7 vibrationsmønstre.
  • Hvisketilstand – for uforstyrret stimulation.
  • Air Pulse- og Liquid Air-teknologi – for en alsidig stimulation.
  • Lavet i hudvenlig silikone med Soft Touch Feel.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort og vinrød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 16,4 cm
Højde: 4,6 cm
Bredde: 6,5 cm
Vægt: 203 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX7)
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medføllger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme