Satisfyer Pro 2+ Vibrerende Klitoris Stimulator

Original price was: 449,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Satisfyer Pro 2+ klitorisvibrator. Dette lækre stykke legetøj stimulerer dine intime områder med utrolige trykbølger kombineret med fantastiske vibrationer.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En storfavorit blandt kvinder

Måske har du allerede hørt om denne vidunderlige klitoris stimulator – nu kan den blive din! Glæd dig til at prøve Pro 2+ Vibrerende Klitoris Stimulator fra Satisfyer, der giver dig fantastisk stimulering.

Den innovativ trykbølgeteknologi er designet til stimuli af klitoris med – eller uden direkte kontakt og tilbyder 11 forskellige trykbølgestyrker og med 10 forskellige vibrationsprogrammer.

Satisfyer Pro 2+ er enormt begyndervenlig. Placer stimuleringshovedet tæt ved – eller direkte på din klitoris og glæd dig til at afprøve de forskellige indstillinger. Uanset om du er til hurtigt, langsomt eller gradvist stimuli af klitoris, vil du ikke blive skuffet. Kanten af det bløde silikonehoved leverer et blidt vibrerende tryk, samtidig med at den kælent omslutter din klitoris og kærtegner den mod buldrende fornemmelser.

Med sin gyldne og moderne design er denne klitoris stimulator ikke kun stilfuld, men også praktisk. Dens ergonomiske form er designet til at være nem at bruge, selv når du kun har en hånd til rådighed.

Takket være det helt vandtætte design kan du også tage denne fornøjelseskammerat med dig under bruseren eller i badekarret. Desuden er denne stimulator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Stilfuldt og ergonomisk design.
  • Stimulerer kvindens klitoris.
  • 2 separat styrebare motorer.
  • 11 trykbølgetilstande og 10 vibrationsfunktioner.
  • Forskellige indstillinger af frekvensinterval.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Rosaguld
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 16,4 cm
Bredde: 4,5 cm
Vægt: 115 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme