Bestil inden 11 timer 11 minutter og vi sender i dag!

Satisfyer Pro 4 Vibrator til par

399,00 DKK

På lager

Fantastisk og funktionel vibartor til par. Stimulering af både G-punkt, klitoris og penis. Pift jeres sexliv op med frække fornemmelse.

▶︎ 100% diskret levering

▶︎ Fragt fra 29,- (Fri fragt over 499,-)

▶︎ Kropsikre produkter

Satisfyer Pro 4 Vibrator til par – Det perfekte sexlegetøj til både ham og hende

Dette intime produkt er designet til at stimulere G-punkt, klitoris og penis for derved at give endnu mere intense orgasmer for både ham og hende.

Satisfyer Pro 4 Vibrator til par består af en slank del, der indsættes i skeden, samt en ekstern del, der blidt presses mod klitoris. Takket være produktets finesse tager den slankeste del meget lidt plads i vagina og efterlader dermed plads til din partners penis. Under agten, presses den indre del mod den øverste del af skeden og stimulerer dermed både G-punktet og penis ved intense og behagelige vibrationer. På ydersiden stimuleres klitoris med lækre bølger af tryk og pulsationer.

Produktet er let at bruge. Dets kontrolpanel er tydeligt og intuitivt. Det er placeret på den udvendige del og er altid tilgængeligt. Sidstnævnte del giver dig mulighed for at vælge mellem 10 forskellige vibrationsmetoder og 10 intensiteter af klitorisstimulering. Produktet er desuden vandtæt og kan derfor roligt medbringes under bruseren eller i badekarret.

Satisfyer Pro 4 Vibrator til par er lavet i blød og silkeagtig silikone, der sikrer den optimale afbenyttelse.

Takket være det interne genopladelige batteri er dette sexlegetøj ikke kun miljøvenligt, men har også en batterilevetid på mere end en time. Når det er afladet, oplades dets batteri let med det medfølgende USB-kabel.

Produktet rengøres let med vand og mild sæbe. Når stimuleringsbeslaget er slidt eller beskadiget, kan du nemt udskifte det.

For en oplevelse, der er lige så behagelig som den er intens, anbefaler Private Play at bruge dette sexlegetøj med et vandbaseret glidecreme.

Fantastiske Fordele: 

  • Satisfyer Pro 4 par sexlegetøj designet til par
  • Stimulerer klitoris, G-punkt og penis
  • Vibrationsstimulering for G-punkt og penis
  • Stimulering af bølger af tryk og pulsationer for klitoris
  • 10 vibrationstilstande og 10 trykbølgeintensiteter
  • Ergonomisk design og intuitiv kontrolgrænseflade
  • USB genopladeligt internt batteri (kabel medfølger)
  • 2 seperat styrede motorer
  • 15 års garanti
  • Vandtæt IPX7

 

Specifikationer

Farve:Hvid, Rosaguld
Velegnet til:Kvinder, Par
Med trykbølger:Ja
Længde:117.6 mm
Vægt:97 g
Bredde:38.3 mm
Højde:97.3 mm
Med vibration:Ja
Stimulering:Klitoral, Vaginal
Vandtæt:Ja
Batteri:Genopladeligt batteri
Materiale:ABS kunststof, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengøre dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Pro 4 Vibrator til par”