Satisfyer Pro+ G-Punkt Rabbit Vibrator

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 339,00 kr..

Med denne Pro G-Punkt rabbit får du både stimulering af klitoris og g-punkt. Vælg mellem 11 trykbølgestyrker og 10 vibrationsprogrammer.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den ultimative selvforkælelse til hende

Tag dine intime og erotiske øjeblikke til nye højder med Pro+ fra Satisfyer. Denne g-punktsvibrator vil stimulere dig som aldrig før og give dig intense orgasmer, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Vibratoren har 11 trykbølgestyrker og 10 vibrationsprogrammer, som du kan gå på opdagelse i for at finde det mønster, der stimulerer dig bedst. De 2 motorer kan styres separat, hvilket giver dig mulighed for adskillige vibrationskombinationer.

Pro+ stimulerer dit g-punkt, mens den lille arm forkæler din klitoris med trykbølger. Placer mundstykket mod klitoris og lad den suges op og masseres via den berøringsfri trykbølgeteknik. Den silkeagtige overflade glider let over din hud, mens toppen af staven rammer g-punktet med stor præcision.

Denne vibrator er vandtæt, og kan derfor også nydes under bruseren eller i badekarret. Det betyder også, at du altid har dejlig nydelse til rådighed – uanset hvor du befinder dig. Vibratoren er desuden også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

 • Stilfuldt og elegant design.
 • Stimulerer kvindens g-punkt og klitoris. ‘
 • 10 vibrationsmønstre + 11 pulseringsniveauer.
 • Lydsvage vibrationer – for diskret stimulering.
 • Vidunderlig lufttryksstimulering – ingen direkte kontakt med klitoris.
 • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
 • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
 • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Hvid og rosaguld
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 22 cm
Bredde: 4,3 cm
Vægt: 200 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Satisfyer Pro+ G-Punkt Rabbit Vibrator

 1. Yvonne

  Masser af vibrationer i Satisfyer Vibrator.

Tilføj en anmeldelse af varen