-40%
Satisfyer-pro-plus-vibration-klitoris-stimulator
Satisfyer-pro-plus-vibration-klitoris-stimulator
Satisfyer-pro-plus-vibration-klitoris-stimulator
Satisfyer-pro-plus-vibration-klitoris-stimulator
Satisfyer-pro-plus-vibration-klitoris-stimulator
Satisfyer-pro-plus-vibration-klitoris-stimulator
Satisfyer-pro-plus-vibration-klitoris-stimulator

Satisfyer Pro 1+ Vibration Klitoris stimulator

239,00 kr.

Skøn klitorisstimulator til hende, der forkæler klitoris ved hjælp af trykbølger og vibrationer.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Lækker stimulation til hende

Med Satisfyer Pro Plus Vibration Klitorisstimulator får du et skønt sexlegetøj, der giver dig de mest vidunderlige orgasmer. Med den eftertragtede og stimulerende Air-Pulse-teknologi kommer du til at opleve sensuelle vibrationer, der giver dig en fuldstændig fantastisk nydelse, du sent vil glemme.

Den ergonomiske klitorisvibrator giver dig intense orgasmer med sine trykbølger og vibration. Du kan selv vælge mellem blide og kraftfulde trykbølger, der forkæler din klitoris, mens pirrende vibrationer gør din nydelse mere stimulerende.

Nyd 11 intensitetstrin til trykbølger og 10 vibrationsfunktioner, som kan gøre din oplevelse helt unik. For at tænde trykbølger skal du blot trykke på on-knappen, som du ubesværet kan styre via plus- og minustasterne. Vibrationerne styrer du med en separat knap.

Dette vidunderlige sexlegetøj er vandtæt, hvilket betyder, at du kan nyde legetøjet, mens du ligger i badekaret eller står under bruseren. Du kan naturligvis også bruge den i soveværelset. Satisfyer Pro Plus Vibration Klitorisstimulator er altid klar til at give dig skøn nydelse, når du har brug for det.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stimulerer klitoris ved hjælp af trykbølger og vibrationer.
  • 11 intensitetstrin og 10 vibrationsfunktioner.
  • Ergonomisk og luksuriøst design.
  • Støjsvag modus.
  • Vandtæt.
  • Nem at rengøre.
  • Genopladelig – Magnetisk USB-ladekabel medfølger.
  • Fremstillet i et hudvenligt silikonemateriale.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: Satisfyer
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Længde: 122.8 mm
Højde: 116.4 mm
Bredde: 43.9 mm
Vægt: 152 g
Materiale: ABS kunststof, silikone
Batteri: Genopladelig

 

Du kunne også være interesseret i...

2 for 100,-