Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Pro To Go 2 Klitoris Stimulator Mint

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Skøn klitorisstimulator med pirrende trykbølger og dejlige vibrationer fra Satisfyer.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Nydelse alle steder

Med Pro To Go 2 fra Satisfyer betyder det ikke noget, om du er hjemme eller på ferie. Du kommer til at elske denne fornøjelseskammerat, uanset hvor du befinder dig! Den kompakte og ovale form gør den supernem at tage med i rejsetasken, men ligger også supergodt i natskuffen – altid klar til at give dig dejlig stimulation.

Glæd dig til at vælge mellem 11 trykbølgeintensiteter og 12 vibrationsprogrammer, der tager dig til nye og sensuelle højdepunkter. Stimulatoren har 2 motorer, som du kan styre uafhængigt af hinanden og dermed give dig rig mulighed for at eksperimentere med masser af spændende stimulering, der får dig til at nå klimaks.

Pro To Go 2 er desuden lavet i hudvenlig og blød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden og gør din stimulering langt bedre. Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og luksuriøst design.
  • Stimulerer klitoris med vibrationer og trykbølger.
  • 11 trykbølgeintensiteter og 12 vibrationsprogrammer.
  • 2 uafhængige motorer, der kan styres separat.
  • Lavet i hudvenlig og behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Mint
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 8,5 cm
Vægt: 102 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme