Satisfyer Pro Traveler Klitorisstimulator

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 219,00 kr..

Skøn klitorisstimulator i lækkert og diskret design, velegnet til rejsen. 11 forskellige stimuleringsvariationer.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker rejsekammerat i elegant design 

Denne klitorisstimulator med nyudviklet Air-Pulse teknologi vil du ikke undvære. Opleve intense trykbølger uden direkte kontakt. Vælg mellem 11 forskellige trykbølger til en massage af din klitoris, du sent vil glemme.

Satisfyer Pro Traveler Klitorisstimulator kommer i et smukt design og er ideel til at have med på farten.

Produktet er fremstillet af medicinsk silikone, et super blødt og hudvenligt design, der er glat at røre ved og ekstremt hygiejnisk. Produktet er ydermere lydsvagt og udstyret med en magnetisk hætte.

Satisfyer Pro Traveler Klitorisstimulator er 100% vandtæt, så tøv ikke med at tage den med under bruseren eller i badekaret.

Som sine store søskende Satisfyer Pro 2 og Satisfyer Penguin får du med denne trykbølge-vibrator ophidsende orgasmer, blot i et design velegnet til et liv på farten. Du kan snildt medbringe din Satisfyer Pro Traveler Klitorisstimulator i tasken uden at vække opsigt. Dens diskrete design lader sig ikke røbe ved første øjekast.

Produktet har en glat og glidevenlig overflade, men kan med fordel anvendes sammen med glidecreme. Det er let at rengøre med vand, sæbe og evt rejseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele:

  • 11 forskellige stimuleringsvariationer
  • Velegnet til rejsen
  • Trykbølge stimulerer dig med trykbølger
  • Diskret og elegant
  • Lydsvag og vandtæt for intime stunder i badet.
  • Let at rengøre
  • Oplades nemt via magnetisk USB-kabel, som medfølger.

Detaljer

Bredde: 46 mm
Højde: 35 mm
Farve: Aubergine/rødguld
Velegnet til: Kvinder
Med trykbølger: Ja
Længde: 107 mm
Vægt: 56 g
Stimulering: Klitoral
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Satisfyer Pro Traveler Klitorisstimulator

  1. Caroline

    Den her Satisfyer pro traveler reddet min ferie. perfekt at have med sig overalt! De varmeste ferie anbefalinger her fra

Tilføj en anmeldelse af varen