Satisfyer Strong One Penisring med Vibrator

179,00 kr.

Gå ikke ned på udstyr med denne maskuline Penisring Strong One. Dybe vibrationer forlænger fornøjelsen for begge partner og styres via en app.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Med Strong One Penisring fra Satisfyer får du en lækker penisring til fordel for både dig og din partner. Du forlænger fornøjelsen med længere udholdenhed og forsinket ejakulation og begge vil få glæde at lækre vibrationer. Vælg mellem 10 forskellige vibrationsprogrammer eller lav dit eget vha. den prisvindende app.

Penisringen er lavet af blød, kropsvenlig og medicinsk silikone. Den smyger sig fleksibelt omkring til din penis. Den blodophobnings-effekt, der opstår derved, intensiverer din erektion. Derved skabes den maksimale nydelse. Begge partnere forkæles med intensive og kraftfulde vibrationer, som både kan styres via en One Touch Button og med den gratis Satisfyer Connect-app. Ud over fjernstyringen af din penisring kan du udforske utallige andre funktioner, som for eksempel oprettelsen af egne vibrationsprogrammer på basis af lyde i omgivelserne eller din Spotify playliste. Hvad venter du på?

Hvad kan Satisfyer Strong One Penisring ellers?

Takket være dens vandtætte (IPX7) design kan du også tage Satisfyer Strong One Penisring med i vådere omgivelser. Både under bruseren og i badekaret er penisringen en perfekt legekammerat.

Batterierne i Strong One Penisring er integrerede og genopladelige, og kan nemt lades op med medfølgende USB-ladekabel.  Penisringen kan helt ukompliceret rengøres med varmt vand og mild sæbe. Kombiner eventuel med rengøringsmiddel specifikt designet til sexlegetøj som fx Toy Cleaner eller øvrigt.

Fantastiske Fordele:

  • Kompatibel med den gratis Satisfyer-app – fåes til iOS og Android
  • 10 vibrationsprogrammer
  • Fremstillet af super blød, hudvenlig, medicinsk silikone, der er glat at røre ved og ekstremt hygiejnisk
  • Takket være den vandtætte finish (IPX7) kan dette legetøj bruges sikkert i vand og er let at rengøre
  • Støjsvag
  • Kraftfulde og dybe vibrationer
  • Vandtæt
  • Litiumionbatterier
  • Redigerbare forudindstillede programmer

Specifikationer

Velegnet til: Mænd, Par
Farve: Blå
Længde: 74 mm
Højde: 34.2 mm
Vægt: 51 g
Bredde: 51,8 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Penis
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone
Kompatibilitet med Satisfyer Connect-app: Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Video