Satisfyer Vibes Master Vibrator

329,00 kr.

Lækker luksusvibrator med 12 vibrationsmønstre til stimulering af g-punktet.

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En skøn vibrator til hende 

Vil du gerne forkæle dig selv med lækre vibrationer? Så bør du prøve Vibes Master fra Satisfyer. Denne dildovibrator vil forkæle dit indre og stimulere dine intime punkter på en uforglemmelig og fantastisk måde, som du får lyst til at mærke igen og igen.

Vibes Master har 12 vibrationsmønstre samt forskellige intensiteter, der gør din nydelse fuldstændig fabelagtig. Du kan bruge denne dildovibrator alene, eller du kan nyde den sammen med din partner under forspil eller selve akten.

Dildovibratoren har et fleksibelt og ergonomisk design, der stimulerer dit g-punkt helt perfekt. Derudover kan vibratorens generøse vibrationer også nydes på klitoris eller ved andre erogene zoner.

Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, så kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Vibes Master er nemlig vandtæt. Desuden er den også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Vibes Master har en opladningstid på 3,5 time og en brugstid på 50 minutter.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Simpelt og stilfuldt design.
 • Stimulerer kvindens g-punkt.
 • 12 vibrationsprogrammer.
 • Behageligt og fleksibelt materiale.
 • Ergonomisk form – for den bedste stimulering.
 • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
 • Let at rengøre efter brug.
 • Lydsvag.
 • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Lyserød
God til: Kvinde
Stimulering: G-punktet
Længde: 23,5 cm
Diameter: 4,5 cm
Vægt: 351 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

3 anmeldelser af Satisfyer Vibes Master Vibrator

 1. Mia

  Mega lækker og fylder god ud
  et virkeligt godt køb

 2. Katrine

  Super lækker og dejlig stor

 3. Jørgen

  Super!

Tilføj en anmeldelse af varen