🚚 Bestil nu og modtag i morgen
3 for 129,-
Satisfyer Bullet Vibro Æg Hvid
Satisfyer Bullet Vibro Æg Hvid
Satisfyer Bullet Vibro Æg Hvid
Satisfyer Bullet Vibro Æg Hvid
Satisfyer Bullet Vibro Æg Hvid
Satisfyer Bullet Vibro Æg Hvid
Satisfyer Bullet Vibro Æg Hvid

Satisfyer Vibro Æg Hvid

49,00 kr.

Sjovt vibroæg til hende med 20 forskellige vibrationsfunktioner.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Det perfekte legetøj til erotiske stunder

Glæd dig til at kaste dig ud i fantastiske og erotiske lege med dette legetøj. Denne hvide lystbringer er både lille, kompakt og altid klar til sjove stunder med dig. Med dette vibro æg kan du godt se frem til sjove stunder, når du rejser eller er ude i byen. Du skal blot indføre dette vibro æg i vagina, og så kan du styre vibrationerne fra den trådløse fjernbetjening.

Dette vibro æg har 20 forskellige vibrationsprogrammer, hvor du kan vælge alt mellem blide og vilde vibrationer. Brug ægget alene eller sammen med en partner i enten soveværelset eller måske ude på en date. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser for jeres leg.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt legetøj til ehnde.
  • 20 forskellige vibrationsprogrammer.
  • Lavet i et hygiejnisk materiale.
  • Kan bruges i soveværelset eller ude blandt andre.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Længde 80 mm
Diameter 24 – 36 mm
Materiale ABS plast
Farve Hvidt guld
Batteri 3x Micro AAA

 

Du kunne også være interesseret i...

2 for 100,-