Satisfyer Yoni Power 1 Bækkenbundskugler Hvid

199,00 kr.

Stilfulde og elegante bækkenbundskugler fra Satisfyer til hende, der gør din bækkenbundstræning endnu bedre og sjovere!

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Den bedste træning til hende 

Forkæl dig selv med disse lækre bækkenbundskugler fra Satisfyer. Med kun 15 minutters træning om dagen er du garanteret et sundt underliv, der gør det lettere for dig at opnå mere intense og bedre orgasmer!

Kærlighedskuglerne kommer i forskellige størrelser, der tillader en langsom stigning i din træning. På den måde kan du selv vælge, hvor hurtigt eller langsomt du vil gå frem. Kuglerne er fremstillet i medicinsk silikone, som føles behageligt mod huden og gør din træning til en ren fornøjelse.

I modsætning til andre bækkenbundskugler, har Yoni Power 1 ikke kun fokus på kuglernes vægt, men også deres størrelse. Du skal starte med den største og tungeste kugle på 74 g. Derefter arbejder du dig videre til den mellemste kugle på 46 g og til sidst slutter du af med den mindste og letteste kugle på 22 g.

Jo mere du træner din bækkenbund, jo strammere bliver dine muskler og på den måde bliver det lettere for dig at fasteholde den mindste kugle i vagina. Ikke kun du vil elske resultaterne fra denne træning, men også din partner!

Når du indfører kuglerne i vagina, er det en god idé at bruge en lille smule glidecreme for en lettere og mere behagelig indførelse. Du kan have kuglerne oppe derhjemme, mens du f.eks. gør rent eller ser film, eller du kan have dem oppe, når du skal ud og handle. På den måde forbliver kuglerne din frække hemmelighed. Desuden har kuglerne også en ribbet struktur, der også kan stimulere dig under træningen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og praktisk design.
  • Stimulerer og træner kvindens vagina.
  • Den bedste 15 minutters træning.
  • Fremstillet i medicinsk silikone – for en behagelig oplevelse.
  • Anbefalet af jordmødre, gynækologer og sexologer.
  • Kan bæres hjemme eller ude blandt andre.
  • Nemme at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Stimulering: Bækkenbund
Længde: 12,5, 13 og 13,5 cm
Bredde: 3, 4 og 4,5 cm
Højde: 2, 2,5 og 2 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme