Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Yoni Power 2 Bækkenbundskugler Sort

249,00 kr.

Vidunderlige bækkenbundskugler til hende, der gør sexlivet endnu bedre! Perfekt til begyndere.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkæl dig selv med bækkenbundskugler

Vil du gerne gøre mere ud af din bækkenbundstræning? Så bør du prøve Yoni Power 2 fra Satisfyer. Disse bækkenbundskugler vil gøre din træning endnu sjovere, og så vil du også få masser af lækker nydelse samtidig.

Med bækkenbundskugler kan du nemmere opleve fantastiske orgasmer. Derfor kommer du til at elske Yoni Power 2. Sættet kommer med tre kugler i forskellige størrelser, som du bekvemt kan vælge mellem, når du skal træne din bækkenbund. Bruger du kuglerne regelmæssigt, vil både du og din partner bemærke en effekt hurtigt. 15 minutter om dagen vil give dig fantastiske resultater, og så kan du bære kuglerne overalt – i biografen, når du er ude og handle eller gør rent derhjemme.

Når du træner din bækkenbund, styrker du muskulaturen i underlivet. På den måde får du mere intense fornemmelser under vaginal penetration. Bækkenbundstræning er desuden også anbefalet af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Hvis du er begynder inden for bækkenbundstræning, anbefaler vi, at du starter med den største og tungeste bækkenbundskugle på 73 gram. Derefter arbejder du dig gennem størrelserne, så du får den bedste træning. Kuglerne er lavet af rustfrit stål og er indkapslet i sømløs, medicinsk silikone.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Styrker muskulaturen i underlivet.
  • Kan gøre dine orgasmer endnu bedre.
  • Fantastisk sæt med tre kugler.
  • God til begyndere!
  • Kan give en øget sexlyst.
  • Nemme at rengøre – benyt varmt vand og sexlegetøjsrengøring.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort
God til: Kvinde
Længde: 12,5, 13,0 og 13,5 cm
Bredde: 3,0, 4,0 og 4,5 cm
Højde: 2,0, 2,5 og 3,0 cm
Vægt: 140,64 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: ABS, kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme