Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Secret Play Passion Play Game

439,20 kr.

Det perfekte spil til at skrue op for passionen.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Få gang i erotikken! 

Passion Play er spillet til jer, der gerne vil have det sjovt. Spillet er perfekt til par, der gerne vil eksperimentere med hinanden og finde nye og spændende måder at nyde hinanden på. Glæd jer til masser af erotisk sjov med frække udfordringer.

Spillet indeholder: 

 • 176 testkort: 88 kort til ham 88 kort til hende.
 • 1 spilleplade.
 • 2 terninger.
 • 1 vibrator.
 • 1 fjerkilder.
 • 1 silkeholder.
 • 1 timeglas.

Dette spil har 88 kort til hver spiller. Kortene er opdelt i 4 forskellige farver afhængig af testens intensitet. Du bruger disse kort efter farvesekvensen på brættet. Manden skal bruge de kort med en mandesilhouet, og kvinden skal bruge kortene med en kvindesilhouet.

For at starte spillet skal begge kaste terningerne og den, der får det højeste antal starter. Hvis det bliver uafgjort, begynder den første person, der tager et tøjstykke af. Startspilleren vil rykke frem lige så mange felter som det tal, der står på terningerne.

Det anbefaler at I har: 

 • En kold drik.
 • Isterninger.
 • Læbestift.
 • Massageolie og glidecreme.
 • Fløde eller anden spiselig mad.
 • Lyst til at have det sjovt og opleve masser af passion!

Spilleregler

Når testen på det valgte kort er slut, skal kortet placeres i bunden af stakken. Brug de forskellige genstande, der følger med spillet, når testen kræver det. I alle test, hvor spillet kræver, at beklædningsgenstande fjernes, vil de altid blive udvalgt af modstanderen og så skal beklædningsgenstandene være synlige. F.eks. kan undertøj ikke vælges, hvis bukser eller nederdel ikke er blevet fjernet endnu.

Når du falder i kassen med tegningen af et glas, skal du tage en slurk af den drik, du har, kysse din partner og straks tage et kort for at fortsætte med næste test. Hvis spilleren ikke husker at kysse sin partner, og den anden spiller minder dem om det, vil den, der er faldet i kassen, miste en beklædningsgenstand, som er blevet valgt på forhånd. Hvis de to spillere falder på samme felt, skal de kysse med det samme, og den sidste, der gør det, vil miste en beklædningsgenstand, som altid er valgt af sin partner.

På de kort, hvor XXX vises, skal timeglasset bruges til at time den specificerede test. Når alt er klar, vendes timeglasset om og testen begynder. Når Kamasutra positionsbokse indtastes kræves der ikke noget nøjagtigt nummer på matrixen. Når en anden spiller har nået disse kasser, kan du vente på, at den anden spiller kommer og så kan I starte.

I de kasser med tegningerne af Kamasutra-positionerne, som er opdelt i to kolonner, skal hver have sit eget kort. Tegningen viser den seksuelle position, som alle skal indtage for at elske med deres partner. Hver stilling skal udføres med timeglasset til tiden. Når tiden er gået, kaster hver spiller tegningerne igen for at fuldføre den næste position. Den spiller, der beslutter sig for at fortsætte, efter at tiden er gået eller når at komme, vil først være taberen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Secret Play Passion Play Game”