Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

ShiShi Midnight Rider Strap on med Vibrator Sort

649,00 kr.

Eksklusiv og elegant strap-on, der både stimulerer giveren og modtageren.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sjovere strap-on leg

Gør din næste strap-on leg med din partner endnu sjovere med ShiShi Midnight Rider fra NS Novelties. Med denne eksklusive strap-on får nemlig både du og din partner lækker nydelse, som vil fylde jeres aftenener med dejlig erotik.

ShiShi Midnight Rider skal indføres i vagina med den korte ende/pluggen, så hun oplever stimulation af g-punktet. Denne strap-on kommer desuden også med pirrende vibrationer, som både forkæler giveren og modtageren. Du kan styre vibrationerne med den medfølgende trådløse fjernbetjening, eller du kan overlade kontrollen til din partner, mens du forkæler ham/hende.

Denne strap-on er fremstillet af silkeblødt silikone, som føles utrolig behagelig mod huden og gør nydelsen for både dig og din partner endnu bedre. ShiShi Midnight Rider er også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og lækkert design.
  • Perfekt til kvinde/kvinde- & mand/kvinde-par.
  • Skønne vibrationsfunktioner.
  • Kan styres med trådløs fjernbetjening.
  • Fremstillet i behageligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: NS Novelties
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Vagina eller anal
Længde: 21,3 cm
Diameter: 3,8 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænksikker
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme