CalExotics Shower Super Stud

229,00 kr.

Det perfekte legetøj til dig, der gerne vil have det sjovt i badet.

Kun 4 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En vidunderlig dildo

Shower Stud tilbyder utroligt kraftige vibrationer i flere hastigheder, der giver øjeblikkelig tilfredsstillelse. Denne dildovibrator er fremstillet med ultra-livslignende PureSkin-materiale, som både er kropssikkert og nemt at holde ved lige.

Denne genstand leveres med en robust sugekop, så du kan nyde håndfri leg. Sæt den fast på en hård og glat overflade og nyd dine yndlingsstillinger på en ny og fantastisk måde.

Dildovibratoren er helt vandtæt og nem at betjene. Denne vare bringer et helt nyt niveau af sjov i dit brusebad. Perfekt til første gang eller erfaren bruger.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Vibrator med forskellige hastigheder.
  • Fremstillet i et kropssikkert materiale.
  • Sugekop for håndfri nydelse.
  • Vandtæt – tag den med i badet eller i bruseren.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Pink
God til: Kvinde
Vandtæt: 92 mm
Med Vibrator: Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme