Bestil inden 2 hours 24 minutes og vi sender i dag!
(1 kundeanmeldelse)
Silicone Anal Starter Kit
Silicone Anal Starter Kit
Silicone Anal Starter Kit
Silicone Anal Starter Kit
Silicone Anal Starter Kit
Silicone Anal Starter Kit
Silicone Anal Starter Kit
Silicone Anal Starter Kit

Silicone Anal Starter Kit

149,00 DKK

Sæt med 3 graduerede tilspidsede analplugs, der er beregnet til at lade dig sikkert og komfortabelt opnå lidenskabelig anal stimulering. Perfekt  begynder sæt i hudvenlig silikone.

På lager

Vi anbefaler

▶︎ 100% diskret levering

▶︎ Fragt fra 29,- (Fri fragt over 499,-)

▶︎ Kropsikre produkter

Nyd spændende anal fornemmelse med Silicone Anal Starter Kit. Dette uartige sæt indeholder et sæt med 3 graduerede tilspidsede anal plugs, der er beregnet til at lade dig sikkert og komfortabelt øge lidenskabelig analstimulering.

For at nyde alt, hvad den spændende verden af ​​anal leg har at byde på. Hver sonde øges gradvist i længde og omkreds for fremragende fornøjelse på ethvert niveau af lystspil. Mens hver forøgelse udvider du dine horisonter. Ubesværet indsættelse og forsigtig fjernelse. De fleksible sonder er lavet af en glat, sømløs Satin Finish silikone. Dette kropssikre materiale er uparfumeret og ftalatfrit og er helt kropssikre.

Se også vores udvalg af glidecreme og renseprodukter til rengøring af dit sexlegetøj.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

1 anmeldelse af Silicone Anal Starter Kit

  1. Jesper

    Det er blevet vores nye yndlingslegetøj. Prøvede det som det første stykke legetøj til prøve os frem med anal leg og det virkede helt perfekt. Kan klart anbefales til begyndere!

Tilføj en anmeldelse af varen

Du kunne også være interesseret i...