Bestil nu og modtag i morgen

CalExotics Silicone Anal Starter Kit

169,00 kr.

Sæt med 3 graduerede tilspidsede analplugs, der er beregnet til at lade dig sikkert og komfortabelt opnå lidenskabelig anal stimulering. Perfekt begyndersæt i hudvenligt silikone.

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Fantastisk starter kit til din analleg

Nyd spændende analfornemmelser med Silicone Anal Starter Kit. Dette uartige sæt indeholder 3 graduerede tilspidsede anal plugs, der er beregnet til at lade dig sikkert og komfortabelt øge lidenskabelig anal stimulering. Dette sæt er perfekt til dig, der gerne vil eksperimentere med anale fornøjelser.

Hver butt plug øges gradvist i længde og i størrelse, hvilket er fantastisk til dig, der gerne vil have fremragende fornøjelse på ethvert niveau af lystspil. Med hver forøgelse udvider du dine horisonter. Ubesværet indsættelse og forsigtig fjernelse. De fleksible sonder er lavet af en glat, sømløs Satin Finish silikone. Dette kropssikre materiale er uparfumeret og ftalatfrit.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Anal kit med 3 forskellige størrelser.
  • Begyndervenlige.
  • Fremstillet i blødt silikone.
  • Uparfumeret og ftalatfrit.
  • Plugs til ubesværet indsættelse.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme