🚚 Bestil nu og modtag i morgen

CalExotics Beaded Double Rider Anal Dildo

179,00 kr.

Sort beaded analdildo fremstillet i hudvenlig silikone, så du rigtig kan forkæle din partner.

Kun 9 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En ekstra fornøjelse til jeres leg 

Nyd Breaded Double Rider sammen med din elsker og få mere ud af jeres nydelse. Designet til at give jer anal ekstase og leverer spændende fornemmelser for et uforglemmeligt mind-blowing klimaks.

Den behagelige at bære. Pull-on design giver også yderligere testikel- og erektionsstøtte til langvarig sexleg. Brug den ved at skubbe den mindre sløjfe rundt om bunden af ​​den oprejste penis og fastgøre den større sløjfe omkring pungen.

Den erotiske perlede sonde maksimerer penetrationsglæde og opretholder også en stenhård erektion. Med denne analdildo kan I også nyde dobbelt penetration for den ultimative orgasmiske fornøjelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Spændende perler til analleg.
  • Muliggør dobbelt penetration.
  • Opretholder en stenhård erektion.
  • Perfekt til par, der gerne vil eksperimentere med anal.

Information

  • Mærke: CalExotics
  • Farve: Sort
  • Længde: 14,5 cm. Diameter: 2,5 cm
  • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme