CalExotics Pegging Probe Anal Dildo

(1 kundeanmeldelse)

159,00 kr.

Elegant analleg til dig alene eller til jer, der er par.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En vidunderlig dildo til anal

Den silkebløde silikone-pegging Probe Anal Dildo er billetten ind til et vidunderland med uartig analglæde for salige begyndere eller erotiske eksperter. Denne strømlinede buede sonde har en glat rund spids, fleksibel krop og sugekop til pirrende bagdørstimulering.

Den robuste sugekop kan bruges monteret på en plan overflade, med en sele eller uden, til et virkelig alsidigt fornøjelseslegetøj. Den allergivenlige premium-silikone er kropssikker, uparfumeret og ftalatfri.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele

 • Perfekt til anal stimulering.
 • Fremstillet i blødt silikone.
 • Fleksibel – for bedre stimulering.
 • Med sugekop – for en håndfri oplevelse.
 • Allergivenlig.

Information

 • Mærke: CalExotics
 • Farve: Sort
 • Længde: 12,75 cm. Diameter: 5 cm
 • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af CalExotics Pegging Probe Anal Dildo

 1. Jakob

  Så simpel, så lækker. Top Dollar Anal Dildo

Tilføj en anmeldelse af varen