Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Sir Richards Control Rim Joy Rimming Vibrator

489,00 kr.

Silicone Rim Joy analvibrator giver kraftige vibrationer og er fremstillet og designet specifikt til at efterligne følelsen af en rigtig tunge ved det følsomme og sensitive anus.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ekstrem anal nydelse med et tryk på en knap!

Sir Richards Control Rim Joy Rimming Vibrator er en analvibrator, der får anus til at ryste! Der er mange forskellige nerveender omkring anusen, der er særligt lette at pirre med tungebevægelser.

RIM Joy er perfekt modelleret af Silicone og har 7 bevægelsesmodi med forskellige vibrationsmønstre, så den efterligner en tunges følelse. Opvarmningsfunktionen giver en særlig realistisk følelse af ægte oralsex med en ægte varm tunge. Tilbehørshætten kan også fjernes for mere intens stimulering. Da Silicone Rim Joy er vandtæt, er den ikke bange for at bruges i badekar eller brusebad. Til rejser eller opbevaring tilbyder den også en elegant rejsehætte, der simpelt sættes på.

Detaljer

  • Samlet længde: 13 cm
  • Bredde: 5,1 cm
  • Materiale: Silikone, ABS
  • Mærke: Control by Sir Richards
  • Farve: Sort

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Sir Richards Control Rim Joy Rimming Vibrator

  1. Kristian

    Når man som jeg godt kan lide fornemmelsen af en tunge, så er det klart denne Sir Richards Control Rim Joy.

Tilføj en anmeldelse af varen