Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Sitre Silikone Glidecreme 50 ml. Travel Size

115,00 kr.

Sitre Silikone Glidecreme 50 ml. Travel Size – olier og e-vitamin for at skabe en langvarig fugtgivende effekt til både pleasure og pleje.

50 ml. perfekt at have med på farten.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tag den med
det er sitres gel som du kender den – men bare i en 50 ml størrelse, så du kan tage den med ‘on the go’.

vi ved alle, hvor vigtigt det er at tage en pause fra hverdagens stress – hvilket er en af de største grunde til, at man ikke har lyst til intimitet – og vi håber derfor, at vores nye rejsestørrelse vil inspirere til at gøre netop dette. den er i samme høje kvalitet som vores større version, bare i en mindre flaske, som stadig har samme skønne pumpe funktion (det er vigtigt!).

Sitre Silikone Glidecreme 150 ml – fugtighed og pleje
sitre silikone gel er en 50 ml glidecreme med silikone, olier og e-vitamin for at skabe en langvarig fugtgivende effekt til både pleasure og pleje. Sitre allergivenlige og rene silikone gel har en høj koncentration af silikone og naturlige olier for at skabe en fugtgivende glidecreme, der ikke absorberes af huden. dette er ideelt til langvarig intimitet, da den fugtgivende gel forbliver på huden for at reducere friktion… uden at skulle påføres igen. antioxidanten e-vitamin er tilføjet for en plejende og helende effekt for at undgå uvelkomment ubehag.

Sitre Silikone Glidecreme kan bruges sikkert med kondomer og er perfekt til at bruge bagtil, da kroppen ikke naturligt føles fugtig i det område.

et mindful valg

  • produceret i Danmark og dermatologisk testet
  • fri for glycerin, parabener og parfume
  • over 80% af silikone for ekstra langvarig effekt
  • sikker at bruge med kondomer og legetøj
  • allergivenlig og 100% vegansk
  • sikker at bruge i forbindelse under graviditet
  • flaske er lavet af genbrugsplast
  • indpakning er FSC-certificeret

Langtidsholdbar fugt
vores silikone gel er fremstillet med over 80% silikone og ingen vand – derfor absorberes den ikke af huden i modsætning til vandbaserede glidecremer. det betyder, at du bliver nødt til at rense den af huden efter – men bare rolig, den er ikke klistret.

Til sensitiv hud
sitres gel er lavet med e-vitamin, som er en kraftig antioxidant, der styrker huden og får den til at føles sund. som altid er den dermatologisk testet og uden parabener, glycerin eller parfume, hvilket gør den helt sikker at bruge, selv hvis du har følsom hud.

sikker at bruge
Sitre silikone gel kan bruges med kondomer og legetøj. der er research, der viser at silikone glidecreme kan ødelægge silikone legetøj over tid, men Sitre produktudviklere har testet denne type silikone og har ikke fundet tegn på ødelæggelse.

fokus på design
sitre er designet til at stå side om side med dine andre wellness-produkter, smukt udstillet i dit hjem. og pumpen gør oplevelsen så-meget-bedre.

Indgredienser:

– Dimethicone
– Hydrogenated Ethylhexyl Olivate
– Dimethiconol
– Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables
– Tocopheryl Acetate

Sitre-logo
"den er elegant og skriger ikke glidecreme, ligesom mange andre på markedet. produktet i sig selv er skønt. jeg oplever at man når langt med lidt produkt og ikke har behov, for at tage mere. efterlader hverken mig, legetøj, partner eller overflader klistret, hvilket jeg tit har haft problemer med ved andre glidecreme."