Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Sperm Stopper med Glansring 28 mm

139,00 kr.

Sperm stopper til ham, der gerne vil undgå udløsning. Det perfekte produkt til fetish- og SM-entusiaster.

Kun 1 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et populært SM-produkt til ham 

Denne populære glansring med en spermstopper er et must-have produkt for enhver fetish- og SM-entusiast. Den er designet til at give en intens og pirrende oplevelse, der vil udfordre dine grænser og tage din seksuelle oplevelse til nye højder.

For at bruge produktet skal du blot sætte ringen omkring glansen og vippe kuglen ned i urinrørsåbningen. Dette vil fylde din penis op og forhindre dig i at frigive sæd, hvilket vil skabe en intens følelse af seksuel spænding og ydmygelse.

Med en blanding af smertefulde og pirrende følelser vil denne glansring med en spermstopper helt sikkert tage dit seksuelle spil til det næste niveau.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og simpelt design.
  • Stopper dig i at komme af med sperm.
  • Perfekt til fetish- og SM-entusiaster.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Lavet i rustfri stål.

Information

Mærke: Steel Power Tools
Farve: Sølv
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 2,8 cm
Materiale: Rustfri stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sperm Stopper med Glansring 28 mm”