You2Toys Splash-Queen Anal Douche

169,00 kr.

Til blid intim-hygiejne og frække sprøjte-oplevelser!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til blid intim-hygiejne og frække sprøjte-oplevelser!

Vil du gerne være sikker på, at du kan deltage i renlige, seksuelle aktiviteter? Så burde du prøve denne douche fra You2Toys, der med garanti vil gøre din leg mere hygiejnisk.

Det kan f.eks. være, at du og din partner har snakket om at eksperimentere med anal, og du er usikker på, hvor renligt det er eller at opleve uheldige episoder. En douche kan være den bedste løsning for at sikre, at oplevelsen bliver behagelig for jer begge.

Du kan naturligvis også bruge douchen vaginalt. Det kommer an på dine behov, ønsker og/eller præferencer. Du skal blot fylde pumpen op med lunkent vand og så er den klar til brug!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Gør dine seksuelle oplevelser mere hygiejniske.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Kan bruges vaginalt og analt.
  • Aftageligt og smalt sprøjtehoved.
  • 200 ml intimsprøjte.

Specifikationer

  • Samlet længde: 23 cm.
  • Penetrationsdybde: Ca. 12 cm.
  • Materiale: Silikone, ABS
  • Mærke: You2Toys
  • Farve: Lilla

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme