Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Stål Donut Penisring 45 mm

198,00 kr.

Moderne penisring lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Til ham, der gerne vil holde længere.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den moderne penisring til ham

Hvis du leder efter en penisring af høj kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted. Stål Donut Penisring 45 mm fra Steel Power Tools er det ultimative værktøj til ham, der ønsker at tage intime stunder til nye højder. Denne moderne penisring er omhyggeligt og præcist skabt, lavet af rustfrit stål af højeste kvalitet for at sikre en optimal oplevelse.

Med imponerende dimensioner på 45 mm giver denne robuste donut penisring ikke kun et elegant udtryk, men tilbyder også en behagelig og stram pasform, der forbedrer erektionen og intensiverer fornøjelsen for både dig og din partner.

Steel Power Tools har designet denne penisring med fokus på fornøjelse og holdbarhed. Den robuste konstruktion sikrer, at ringen ikke kun opfylder dine forventninger, men også overgår dem. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil Stål Donut Penisring 45 mm tage dit sexliv til nye højder.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt, når du skal sætte ringen på. Desuden kan det være en fordel at sætte den på i slap tilstand.

Fantastiske Fordele:

  • Rustfrit stål.
  • Nem at rengøre.
  • Får dig til at holde længere.

Information

Mærke: Steel Power Tools
Farve: Sølv
God til: Mand
Stimulering: Testikler
Størrelse: 45 mm
Materiale: Rustfrit stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stål Donut Penisring 45 mm”