Stål Donut Penisring 45 mm

198,00 kr.

Moderne penisring lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Til ham, der gerne vil holde længere.

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Den moderne penisring til ham

Donut penisring 50 mm af kvalitetsmærket Steel Power Tools er en bred moderne penisring lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Denne solide ring – ribbet for ekstra glæde – øger erektionen. Designet til fornøjelse og bygget til at holde. Udforsk dit sexliv med stålværktøj.

Fantastiske Fordele:

  • Rustfrit stål
  • Nem at rengøre
  • Får dig til at holde længere

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Information

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse: 45 mm
  • Materiale: Rustfri stål

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stål Donut Penisring 45 mm”