Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Steel Ball Stretcher 33 mm

298,00 kr.

Er du manden, der gerne vil udforske og pirre sig selv? Så anbefaler vi dette produkt fra kvalitetsmærket Steel Power Tools.

 

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til pirrende fornemmelser

Steel Ball Stretcher fra Steel Power Tools er et innovativt og kraftfuldt værktøj, der er designet til at strække og forlænge pungen. Dette produkt er lavet af stål af høj kvalitet, der en sikker og komfortabel pasform omkring pungen.

Med en diameter på 33 mm er denne ball stretcher ideel til de fleste mænd og kan bæres i længere perioder uden ubehag. Produktet er desuden også nemt at rengøre og vedligeholde, hvilket gør det til en holdbar og pålidelig enhed til brug i lang tid.

Dette produkt er ideelt for mænd, der ønsker at øge deres seksuelle nydelse og intensivere deres orgasmer. Det kan også hjælpe med at forbedre blodcirkulationen og øge følsomheden i pungen. Så tag dine seksuelle oplevelser til nye højder med Steel Ball Stretcher 33 mm. Du kommer ikke til at fortryde det!

Fantastiske Fordele: 

  • Rustfrit stål af høj kvalitet.
  • Perfekt til nye, seksuelle oplevelser.
  • Supernem at rengøre efter brug.
  • Vandtæt design.
  • 33 mm.

Information

Mærke: Steel Power Tools
Farve: Sølv
God til: Mand
Stimulering: Testikler
Størrelse: 33 mm
Materiale: Stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme