Strict Queening/Kinging Sex Stol Rød

Original price was: 5.999,00 kr..Current price is: 5.599,00 kr..

Frækt BDSM-møbel fra Strict til par, der gerne vil tage legen til nye højder. Kan bruges af både mænd og kvinder!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din BDSM-leg lidt sjovere 

Synes du, at kærlighedslivet derhjemme trænger til at blive piftet lidt op med et frækt sexmøbel? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Dette BDSM-møbel fra Strict kan bruges af både begyndere og erfarne inden for BDSM, og så vil det uden tvivl gøre jeres intime stunder superfrække og kinky.

Med Queening/Kinging Sex Stol kan du tage facesitting mere seriøst med din partner. Møblet gør det nemlig muligt for dig og din partner at give eller modtage oralsex mere behageligt og dermed også i længere tid! Med en stol til dronningen eller kongen, kan en af jer indtage jeres retmæssige position på tronen over dit subs ansigt. Det bliver så frækt!

Møblet har en justerbar hovedhængekøje, der perfekt placerer den submissives hoved, så mund og næse er i den rigtige højde. Stolen er perfekt til par, der elsker cunnilingus, analingus eller nyder dejlig forkælelse af mandens testikler. I vælger naturligvis helt selv, hvem af jer, der skal sætte sig til rette på tronen.

Dette BDSM-møbel har også en behagelig pude, så den dominerende kan læne sig tilbage og slappe af, mens han eller hun bliver forkælet af sin partners mund. Her kan du passende læse en bog, nyde et måltid eller spille et spil, mens din underdanige nyder at forkæle dig under dig.

Hvis du vil gøre legen ekstra fræk, kan du piske eller kilde kroppen under dig med en pisk/paddle eller en fjerkilder. På den måde sikrer du også, at din sub altid er i gang, adlyder dine ordre og bliver straffet/belønnet derefter.

Fantastiske Fordele:

  • Frækt og kinky design.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges af både erfarne og begyndere.
  • Behagelig pude til dronningen/kongen.
  • Justerbar hovedrem – behagelig komfort til den submissive.

Information

Mærke: Strict
Farve: Sort og rød
God til: Begge
Stimulering: Vagina, anus, penis eller testikler
Vægt: 12315 gram
Materiale: PU-læder, metal og træ

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme