Strict XL Bondage Board Sort

3.999,00 kr.

Gør dine frække dominanslege endnu bedre med dette XL Bondage Board fra Strict!

Kun 1 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tag BDSM-lege til nye højder 

Kan du godt lide, når legen bliver superkinky? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Dette XL Bondage Board fra Strict er perfekt til hede dominanslege og vil uden tvivl gøre jeres intime stunder endnu frækkere.

Med dette board kan alle dine vildeste fantasier blive bragt til live, og du får mulighed for at gøre ethvert rum til et frækt fangerum. BDSM-møblet har 18 D-ringe, som gør det muligt for dig at spænde din partner fast til brættet. Forestil dig, at din partner har været uartig og fortjener at blive spændt fast til fræk spanking – det kan kun blive hot med dette bondage bræt!

Når BDSM-møblet ikke er i brug, er det supernemt at folde sammen og gemme væk. De lette håndtag gør det nemt at tage med omkring! Desuden har brættet 4 foldesektioner, der skaber større alsidighed af positioner, så du kan sætte din sub klar til doggy-stil eller stå hjælpeløst eksponeret. Brættet er behageligt polstret til timevis af fornøjelsesleg.

Hvis du ønsker at udforske mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt fetish legetøj, der helt sikkert vil gøre jeres leg endnu sjovere. Du kan se vores udvalg af frækt BDSM-legetøj ved at klikke her.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og frækt design.
  • Perfekt til kinky BDSM-leg.
  • 18 D-ringe – perfekt til fræk fastgørelse.
  • Supernem at pakke sammen.
  • 4 foldesektioner – for alsidig leg.
  • Behageligt polstret.

Information

Mærke: Strict
Farve: Sort
God til: Begge
Længde: 163 cm
Bredde: 61 cm
Materiale: TPE, ABS og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme