Sustain Ava Klitoris Sucking Vibrator

199,00 kr.

Stilfuld klitorisstimulator fra Sustain. Det perfekte valg til hende, der går op i miljøet og gerne vil have intens stimulation til klitoris.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sensuel forkælelse med Sustain Ava Klitoris Sucking Vibrator

Skal dine intime stunder tages til nye højder? Så gør det med denne miljøvenlige fornøjelseskammerat fra Sustain. Med denne stimulator kan du være helt sikker på, at du får masser af skøn nydelse, der giver dig lyst til at række ud efter denne stimulator igen og igen.

Hvis du er typen, der sætter pris på et miljøvenligt valg, så kan du glæde dig over Ava. Denne stimulator giver dig nemlig kun dét, du skal bruge: din stimulator, oplader og en opbevaringspose, der gør det supernemt for dig at opbevare dit sexlegetøj. Det betyder, at al unødig emballage er sparet væk, og at du derfor gør noget godt for miljøet.

Denne stimulator har 10 forskellige stimulationsfunktioner, som du nemt kan styre ved at trykke på din stimulator. Du vælger helt selv, om din nydelse skal være blid og sensuel, eller om du vil gå all-in og give dig selv intens og kraftig stimulation. Uanset hvad kommer du til at elske Ava!

Hvis du ikke kan få nok af denne klitorisstimulator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Denne stimulator er nemlig 100% vandtæt. Den er desuden også lavet i hudvenlig og blød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og smukt design.
  • Forkæler klitoris med stimulerende lufttryk.
  • Miljøvenlig – al unødig emballage er sparet væk.
  • 7 forskellige stimulationsfunktioner.
  • Lavet i hudvenlig silikone.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Sustain
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 11 x 3,9 x 3,8 cm
Vægt: 68,5 gram
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Sustain

Sustain er er Private Play s eget mærke. Sustain – fordi vi med denne serie, gerne vil spare alt pap og plastic væk, så du kun får det du reelt skal bruge. Normalt kommer sexlegetøj i kasser med pap, plast og meget andet der ikke er godt for miljøet og er besværligt at skille sig af med. Med denne Sustain serie sparer vi alt pap og plast væk, så du kan får den emballage du har brug for. Alle Sustain produkter bliver leveret i en miljøvenlig og elegant opbevaringspose – lige til at ligge i skuffen. Så slipper du for pap og plastik og vi gør sammen noget godt for miljøet.

Så kort fortalt er Sustain det miljøvenlige valg når du skal købe sexlegetøj der bare leverer varen hver gang! Glæd dig til at prøve Sustain by Private Play mærket, du vil med garanti ikke fortryde det.