Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Sustain Birdy Klitorisvibrator Lilla

199,00 kr.

Elegant klitorisstimulator fra Sustain til hende, der tænker på miljøet. Intens nydelse uden unødig emballage. Perfekt til intime stunder i soveværelset.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig nydelse med Sustain Birdy Klitorisvibrator

Gør din aften lidt bedre med denne elegante og miljøvenlige klitorisstimulator fra Sustain. Med denne stimulator kan du være helt sikker på, at du får masser af dejlig nydelse, som du får lyst til at opleve igen og igen. Perfekt til intime solostunder eller sensuel nydelse med din partner.

Denne klitorisstimulator er et fornuftigt valg til hende, der går op i klimaet. Med denne stimulator får du nemlig kun dét, du skal bruge. Al unødig emballage er sparet væk, hvilket betyder, at du kun modtager din stimulator, oplader og opbevaringspose, så du kan opbevare dit sexlegetøj nemt.

Stimulatoren har 7 forskellige stimulationsfunktioner, som du nemt kan vælge mellem med et tryk på en knap. Start med en blid og forsigtig stimulation og arbejd dig op til intens nydelse, der får din klimaks til at føles fuldstændig fantastisk.

Hvis du ikke kan få nok af denne lufttryksvibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Birdy er nemlig 100% vandtæt. Vibratoren er desuden lavet af hudvenlig silikone, der føles utrolig behagelig mod huden og gør din nydelse endnu bedre.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og stilfuldt design.
  • Forkæler klitoris med dejlige lufttryk.
  • Miljøvenlig – al unødig emballage er sparet væk.
  • 7 forskellige stimulationsfunktioner.
  • Lavet i hudvenlig silikone.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Sustain
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 16,4 x 5,6 x 5 cm
Vægt: 130 gram
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Sustain

Sustain er er Private Play s eget mærke. Sustain – fordi vi med denne serie, gerne vil spare alt pap og plastic væk, så du kun får det du reelt skal bruge. Normalt kommer sexlegetøj i kasser med pap, plast og meget andet der ikke er godt for miljøet og er besværligt at skille sig af med. Med denne Sustain serie sparer vi alt pap og plast væk, så du kan får den emballage du har brug for. Alle Sustain produkter bliver leveret i en miljøvenlig og elegant opbevaringspose – lige til at ligge i skuffen. Så slipper du for pap og plastik og vi gør sammen noget godt for miljøet.

Så kort fortalt er Sustain det miljøvenlige valg når du skal købe sexlegetøj der bare leverer varen hver gang! Glæd dig til at prøve Sustain by Private Play mærket, du vil med garanti ikke fortryde det.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme