Sustain Mia Mini Magic Wand Vibrator

219,00 kr.

Stilfuld massagestav fra Sustain til massage af dine ømme og trætte muskler eller stimulation af dine erogene zoner. Perfekt til intime solo- og parstunder.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Mini Magic Wand Vibrator – Det fornuftige valg med Sustain 

Leder du efter den helt rigtige magic wand, der kan gøre din aften mere magisk? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne miljøvenlige massagestav fra Sustain vil helt sikkert fylde dine intime stunder med mere fornøjelse og glæde. Brug den alene eller sammen med din partner!

Denne magic wand er det perfekte valg til hende, der går op i miljøet. Når du køber denne massagestav, får du nemlig kun dét, du skal bruge. Al unødig emballage er sparet væk, hvilket betyder, at du kun modtager en magic wand, oplader og opbevaringspose, der gør det nemt for dig at opbevare dit sexlegetøj.

Massagestaven har 28 forskellige vibrationsfunktioner, som du nemt kan vælge mellem med et tryk på en knap. Du vælger helt selv, om du vil bruge denne magic wand til dejlig massage af dine trætte muskler, eller om den skal forkæle dine erogene zoner.

Hvis du ikke kan få nok af denne massagestav, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Mia er nemlig 100% vandtæt. Derudover kan du også glæde dig til at mærke den glide ind over din hud, da den er lavet i blød og hudvenlig silikone.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og stilfuldt design.
  • Forkæler dine erogene zoner eller trætte muskler.
  • Miljøvenlig – al emballage er sparet væk.
  • 28 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Kan bruges på både mænd og kvinder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Sustain
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 3,8 x 3,8 x 15,8 cm
Vægt: 95 gram
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Sustain

Sustain er er Private Play s eget mærke. Sustain – fordi vi med denne serie, gerne vil spare alt pap og plastic væk, så du kun får det du reelt skal bruge. Normalt kommer sexlegetøj i kasser med pap, plast og meget andet der ikke er godt for miljøet og er besværligt at skille sig af med. Med denne Sustain serie sparer vi alt pap og plast væk, så du kan får den emballage du har brug for. Alle Sustain produkter bliver leveret i en miljøvenlig og elegant opbevaringspose – lige til at ligge i skuffen. Så slipper du for pap og plastik og vi gør sammen noget godt for miljøet.

Så kort fortalt er Sustain det miljøvenlige valg når du skal købe sexlegetøj der bare leverer varen hver gang! Glæd dig til at prøve Sustain by Private Play mærket, du vil med garanti ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sustain Mia Mini Magic Wand Vibrator”