Svakom Cici G- og P-Punkt Vibrator

499,00 kr.

Vidunderlig vibrator til både ham og hende! Stimuler jeres p- og g-punkt.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En fleksibel og alsidig forkæler 

Elsker du at stimulere dine nydelsespunkter? Så bør du prøve Cici fra Svakom. Denne g- og -punkts vibrator vil stimulere dine mest intime områder og give dig de mest eksplosive orgasmer.

Cici har 5 lydsvage vibrationstilstande samt 5 varierende intensiteter. Det giver dig god mulighed for at finde netop den indstilling, som stimulerer dig allerbedst. Det fleksible vibratorhoved kan bøjes i enhver ønsket vinkel og når let til vanskeligt tilgængelige dele af kroppen. Deruover har vibratoren en sensuel og ribbet struktur, der giver dig en dejlig stimuleringsintensiv overflade.

Du skal blot indføre denne vibrator med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Nyd den alene eller sammen med din partner og glæd dig til at mærke intense vibrationer. Du kan styre vibratoren let med et tryk på en knap.

Kan du ikke få nok af denne fornøjelseskammerat, så kan du også tage Cici med dig under bruseren eller i badekarret. Denne vibrator er nemlig vandtæt. Desuden er den også genopladelig og kommer med et medfølgende USB-ladekabel. Cici har en ladetid på 2 timer og en imponerende brugstid på 4 timer.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Luksuriøst og smukt design.
 • Superfleksibel – for bedre stimulering.
 • Stimulerer både g- og p-punkt.
 • 5 vibrationstilstande og 5 varierende intensiteter.
 • Kan bruges af både mænd og kvinder.
 • Fremstillet i et silkeblødt materiale, der føles behageligt mod huden.
 • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
 • Inkl. opbevaringspose.
 • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Begge
Stimulering: G- og p-punkt
Længde: 18,2 cm
Diameter: 2,5 cm
Vægt: 60 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-belægning og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Svakom Cici G- og P-Punkt Vibrator

 1. Jaffa

  Vibrator til både mig og kæresten. Kan man ønske sig mere….

Tilføj en anmeldelse af varen