Bestil nu og modtag i morgen

Svakom Elva Vibrator æg

479,00 kr.

Lækkert vibroæg fra Svakom til hende, der gerne vil have dejlige orgasmer. Prøv den alene eller sammen med en partner.

Kun 1 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Skøn forkælelse til hende 

Vil du gerne forkæle dig selv med lækre vibrationer? Så bør du prøve Elva fra Svakom. Dette vibrerende æg vil stimulere dit g-punkt på en fræk og intens måde, der giver dig lyst til at række ud efter dette vibroæg igen og igen.

Elva har 5 hviskestille vibrationstilstande samt 5 forskellige intensiteter. Derudover kommer Elva også med SVAKOM Intelligent Mode, der efterligner vibrationsfrekvenserne fra samleje til orgasme.

Indfør dette vibro æg med en lille smule glidecreme i vagina for det mest behagelige resultat. Du kan styre ægget med den fjernstyrede fjernbetjening, som du også kan give til din partner for ekstra spænding. Leg med dette vibroæg næste gang, I skal på date, og få en uforglemmelig oplevelse!

Dette vibroæg kan også bruges til at træne bækkenbunden, hvilket er fantastisk, hvis du ønsker at få et stærkere underliv. Når du træner din bækkenbund, så sikrer du en strammere vagina, bedre orgasmer og stærkere muskulatur.

Hvis du ikke kan få nok af dette vibrerende æg, så kan du også tage det med dig under bruseren eller i badekarret. Elva er nemlig vandtæt. Desuden er vibroægget også genopladeligt og kommer naturligvis med et medfølgende USB-ladekabel. Elva har en opladningstid på 2 timer og en brugstid på 3 timer.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Simpelt og stilfuldt design.
 • Stimulerer kvindens g-punkt.
 • 5 vibrationsfunktioner og 5 intensiteter.
 • Kan styres via fjernbetjening – perfekt til frække lege.
 • Hviskestille vibrationer – for ingen forstyrrelser.
 • Fremstillet i silkeblødt silikone.
 • Genopladeligt – USB-ladekabel medfølger.
 • Inkl. opbevaringspose.
 • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 8 cm
Diameter: 3,2 cm
Vægt: 80 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Svakom Elva Vibrator æg

 1. Suzette

  Sidder lige så stille for at se TV, og vupti så ruller orgasmen ind over mig med dette Vibrerende Æg.

Tilføj en anmeldelse af varen