Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Adonis Rabbitvibrator med Varmefunktion

Original price was: 699,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

Lækker rabbitvibrator fra Svakom. Nyd dens intense vibrationer samt dens lækre varmefunktion!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En luksuriøs elsker til hende 

Forkæl dig selv med intense vibrationer med Adonis Rabbitvibrator fra Svakom. Denne elegante vibrator forkæler både dit g-punkt og din klitoris på samme tid – perfekt til dig, der gerne vil tage din nydelse til nye højder.

Adonis har 7 hviskestille vibrationstilstande samt 5 forskellige intensiteter, som sikrer dig den bedste form for selvforkælelse. De hviskestille tilstande gør også, at du med god samvittighed kan nyde denne vibrator uden at blive forstyrret. Adonis kommer også med SVAKOM Intelligent Mode, der efterligner vibrationsfrekvenserne fra samleje til orgasme.

Du skal blot indføre denne vibrator med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Desuden kan du også glæde dig til at mærke dens opvarmningsfunktion på op til 38°C, som sikrer en livlig og varm kropsfølelse.

Denne vibrator er også genopladelig og kommer naturligvis med et medfølgende USB-ladekabel. Det tager vibratoren 2,5 time at oplade, og så har du en brugstid på 48 timer.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og luksuriøst design.
  • Stimulerer g-punktet og klitoris.
  • 7 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
  • Ergonomisk form – for den bedste oplevelse.
  • Varmefunktion – for en livlig og skøn følelse!
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 20 cm
Diameter: 3,8 cm
Vægt: 190 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænkbeskyttet
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme