Svakom Ella Vibrerende Æg

499,00 kr.

Lækkert vibroæg til hende! Brug den alene eller sammen med en partner og nyd dens vidunderlige vibrationer.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vibrerende nydelse til hende 

Har du altid drømt om at blive stimuleret af din partner uden nogen fattede mistanke? Så kan vi varmt anbefale Ella fra Svakom. Dette luksuriøse og stilfulde vibrerende æg vil give dig fantastisk nydelse, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Ægget har 11 hviskestille vibrationstilstande, som bidrager til varieret samleje. Du kan styre ægget via 2 forskellige knapper; direkte på det vibrerende æg i enden af returbåndet, eller via din smartphone app. Du skal blot downloade den gratis Svakom app. Her kan de individuelle vibrationstilstande endda varieres i deres intensitet.

Du skal blot indføre ægget i vagina med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Dernæst kan du overlade kontrollen til din partner, eller selv styre vibrationerne ud fra dine behov. Dette tillader, at du og din partner kan nyde frække stunder sammen ude af soveværelset. Forestil dig, at du har dette vibrerende æg oppe i dig, mens du og din partner sidder og nyder en god middag sammen på din yndlingsrestuarant. Det bliver så frækt!

Hvis du ikke kan få nok af Ella, kan du også altid tage dette fornøjelsesæg med dig under bruseren eller i badekarret. Ella er nemlig vandtæt, og så er det desuden også genopladelig og kommer naturligvis også med et USB-ladekabel. Vibratoren har en opladningstid på 1 time, og kan derefter bruges i 2 timer.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og indbydende design.
  • Stimulerer kvindens g-punkt, men kan også bruges på klitoris.
  • 11 forskellige vibrationstilstande.
  • Kan styres via knapper og gratis app.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 21,5 cm
Diameter: 3,3 cm
Vægt: 60 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme